LUA Resort***** Balatonfüred

A LUA Resort***** Balatonfüred új, 5 csillagos adults-only szolgáltatásokat kínáló luxusszállodája, mely az új „Szövi” Kikötő mögött létesült. A hotel 76 szobával, több mint 1000 m2-es Spa-val és high-end gasztronómiával várja a vendégeket.

Balatonfüred új luxusszállodája azokat a vendégeket szólítja meg, akik olyan kikapcsolódási lehetőségeket és helyszíneket keresnek, ahol elmerülhetnek a fenntartható luxusban és a minőségi énidő jegyében élvezhetik a felnőtt elvonulás nyugalmát.

A komplex turisztikai élményt kínáló LUA Resort létrehozásakor mind a környezet, mind a hotel, a gasztronómia, a wellness- és spakezelések, valamint a szabadidős programok egy jól átgondolt, komplex filozófia mentén kerülnek kialakításra. 

A 78 szobás szálloda épülete a modern építészet letisztult, izgalmasan elegáns, natúr dizájn vonalát képviseli, különleges lokációja élvezi a vízparti kivételes lehetőségeket.

A szálloda a spa- és wellness-szolgáltatások terén is értéket teremt: több mint 1000 négyzetméteren megmutatja, hogyan lehet a legmodernebb technológiákat a hagyománnyal és a természetes megoldásokkal ötvözni.

A wellnessrészleg különlegességei közé tartoznak a hazánkban még kevésbé ismert fémszerkezetű, rozsdamentes acélmedencék, illetve a lebegőkabin, azaz a float spa. Télen a külső medence vizéből csodálhatják a Balatont, nyáron pedig a tó vizére helyezett exkluzív stégen napozhatnak a vendégek.